اضافه کردن کاربر جدید در وردپرس:
شما به عنوان مدیر سایت وردپرس، میتوانید کاربران بیشماری را به سایت خود بیافزایید که هر کدام وظیفهای به عهده داشته باشند و همه برای پیشبرد اهداف سایت تلاش کنند. حتی این کاربران میتوانند یک مشترک ساده باشند و یا یک مدیری مثل خودتان در نهایت برای افزودن کاربر در وردپرس باید به روشی اقدام کنید که در این مقاله به آموزش آن میپردازیم.
روشی دیگر برای افزودن کاربر، به صورت ثبت نامی است. اگر شما ابزار اطلاعات را در نوار کناری سایت خود قرار دهید، خواهید دید که پیوندی مبنی بر ثبت نام در آنجا ظاهر میشود که بازدیدکنندگان با کلیک روی آن میتوانند اقدام به ثبت نام کنند. در این نوع ثبت نام، دیگر شما درگیر هیچ چیزی نمیشوید.
اگر بخواهید به صورت دستی برای یک یا چند نفر یک حساب باز کنید، باید از نوار کناری پیشخوان وردپرس، به بخش کاربران > افزودن بروید. در صفحهای که برای شما باز خواهد شد، میتوانید اطلاعات مورد نیاز را برای افزودن کاربر وارد کنید.

مشخصات کاربر جدید در وردپرس:
مشخصات کاربر خود را وارد کنید که به ترتیب همراه با توضیحات بدین قرار است:
- شناسه: همان نام کاربری است که در هنگام ورود به آن احتیاج خواهد داشت.
- ایمیل: رایانامۀ کاربر مورد نظر
- نام: نام کاربر مورد نظر
- نام خانوادگی: نام خانوادگی وبلاگ مورد نظر
- وبلاگ: اگر کاربر پایگاه اینترنتی دارد آن را اینجا وارد کنید.
- رمز: رمز کاربر برای ورود به بخش کاربری خود
- تکرار رمز: همان رمز را باید مجدداً وارد کنید. شاخص استحکام به شما کمک میکند که یک رمز قوی بسازید.
- ارسال رمز: اگر این مورد را انتخاب کنید، به نشانی ایمیلی که در بالا وارد کردید، رمز کاربر ارسال خواهد شد.
- نقش: نقش کاربر را از اینجا تعیین کنید. اگر میخواهید کاربر مورد نظر، فقط امکان مشترک شدن در مطالب سایت شما را داشته باشد، گزینۀ اول را انتخاب کنید. در غیر این صورت یکی از موارد دیگر را برگزینید.
نکته: اگر به یک کاربر نقش مدیر را بدهید، او میتواند هر گونه تغییری را در سایت شما ایجاد کند. این نقش را فقط به افرادی بدهید که از آنها کاملاً مطمئن هستید.
در نهایت، با کلیک روی “افزودن کاربر تازه” پس از چند ثانیه کاربر جدید ساخته شده و میتوانید اطلاعات ورودی را که شامل شناسه و رمز عبور است به وی داده تا او بتواند به بخش پیشخوان خود وارد شود. این مراحل را به تعداد کاربرانی که میخواهید به صورت دستی به وردپرس اضافه کنید، تکرار نمایید.
موفق باشید!
منبع: مدیر ایده آل