کسب درآمد از فضای آنلاین و اینترنت، بهترین گزینه برای پیشرفت در کسب و کارمان و جدایی از کسب و کار سنتی است که اصول و قواعد خاص خود را دارد. فرض کنیم شما را تازه از توی کارتن درآورده اند و صاف گذاشته اند وسط اینترنت.
از طرفی پول لازم دارید و باید به روش آنلاین پول در بیاورید. این وسط کسب و کاری هم راه انداخته اید که برای شروع کار پول چندانی در دست و بالش نیست.
از آن طرف صاحبان کسب و کارهای جدید اینترنتی را هم میبینید که به ثروت کورکننده ای از اطلاعات ناب دست یافته اند و به همین جهت ترس برتان می دارد که نکند همین پول اندک را هم به اشتباه خرج کنید. چطور می خواهید در محیط وب پول در بیاورید؟
۱. فروشتان را ارزیابی کنید، قبل از اینکه محصولاتتان را روی سایت بزارید
تعریف دوستان و همسایگان و فک و فامیل را بگذارید کنار. به اینکه کسی از نزدیکان بگوید کارتان حتما درآمد خوبی خواهد داشت و جنسهای تان تا دانه آخر به فروش می رسد، اعتنایی نکنید.
خیلی از این اظهار نظرها بیشتر از اینکه بیانگر حقیقت باشد، آرزوی موفقیت آن اشخاص برای شماست، پس گول حرفی را نخورید که از سر خیرخواهی زده می شود.
به جای این کار بروید داخل بازار و از مشتریان احتمالیتان (که دوست و رفیقتان نیستند) بازخورد واقعی جمع کنید. ببینید آنها از کیفیت کالا و خدمات شما راضی هستند؟ محصول شما را به محصولات رقیبانتان ترجیح میدهند؟
۲. وب سایت بزنید
باید وبسایت داشته باشید – نه فقط برای ارجاع مشتریان به آنجا – بلکه به این خاطر که رد پای دیجیتالی برند شما را بسازد. وبسایتی بسازید که در عین سادگی، اوریجینال باشد.
سه قدم آسان برای داشتن وبسایتی کم هزینه و عالی (فروش محصولات یا ارائه خدمات):
۱. از یکی از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) نظیر WordPress استفاده کنید که هم محبوب است، هم کاربرپسند و هم مجانی.
۲. اسم دامنه راثبت کنید و هاست بخرید.
۳. CMS خود ر ا با اضافه کردن افزونه ها و تم ها شخصی کنید.
۳. رقبا و مشتریان را در فضای آنلاین بشناسید
هم درباره برندهای رقیب و هم راجع به برندهای مکمل خودتان تحقیق کنید (مثلا اگر در کار فروش آژیر خطرِ حریق هستید، دنبال وبسایت های «امنیت خانه» بگردید).
مشتریان در وبسایت ها میچرخند و دنبال برندهای رقیب و مکمل تان هم میگردند. بد نیست از ابزاری نظیر Similar Web و سایر ابزار جستجوی گوگل (که در پایین سطح جستجوی گوگل قرار دارد) استفاده کنید تا بفهمید مشتریان بالقوه تان از چه سایت هایی بازدید می کنند.
سوالات زیر را از خود بپرسید:
رقبای شما چه کسانی اند؟
چه چیزهایی باید درباره آنها بدانید؟
سپس سعی کنید درباره رقبا اطلاعات کسب کنید، از دیگران درباره آنها بپرسید و اطلاعات بدست آمده را تحلیل کنید.
۴. برای فروش و بازاریابی برنامه ی عملیاتی درست کنید
یعنی تصمیم بگیرید که تا فلان تاریخ چند تا کالا باید به فروش برسد (یا چند مورد خدمات در ازای پول ارائه شود). قلّه ای را پرچم بزنید و سعی کنید به آن برسید. حتی اگر هم بهش نرسید، حداقل نقشه اش را دارید.
یکی از راه های رسیدن به این هدف این است که اهرمهای بازاریابی خود را تعیین کنید. مثلا با علم به ثروت عظیم شبکههای اجتماعی، بازاریابی کالا یا خدماتتان را در یکی دوتایی که میدانید رفتار مخاطبانش چیست، به راه بیندازید. اینجور شبکهها برای بازاریابی محصولات جدید خیلی خوب عمل میکنند.
۵. در فضای آنلاین تبلیغ کنید
در گذشته مردم فکر می کردند که هزینه های تبلیغات، نوعی پول هدر دادن است. در آن زمان، مردم تبلیغات را کاری بی معنی و بی فایده می دانستند، اما امروزه ثابت شده است که تبلیغات، یکی از بهترین و تضمینی ترین روشها برای جذب مشتری و افزایش فروش است.
وقتی که شما کسب و کار خود را تبلیغ می کنید، تبلیغات و نام برند شما روی ضمیر ناخودآگاه مخاطب اثر می گذارد.
اگر به این روال ادامه دهید، خواهید دید که تاثیرات آرام و غیرمستقیم تبلیغات آشکار می شوند. در این زمان است که فروشگاه یا برند شما به سودآوری می رسد.
پس اهمیت دارد که تبلیغ کنید، البته باید خوب و درست تبلیغ کنید و تبلیغات خود را در جای درستی هم منتشر کنید تا به خوبی دیده شوید و از این کار نتیجه بگیرید.
موفق باشید!
خیلی عالی بود. سپاسگزارم 💛💚
از نظر شما ممنونم.
ازتون دعوت میکنم به مطلب ویژه ما با عنوان “مهمترین راه های افزایش درآمد” مطالعه کنید!
https://b2n.ir/539348